isce se tretja sotekacica za tek trojk

Kupujete, prodajate, iščete si morda izposojate ali celo dajete...
Odgovori
Uporabniški avatar
ortich
Kontakt:

naslednjo soboto 12. maja. z ano ze pridno trenirava, [smilie=to funny.gif] tko da ne sme biti prepocasna:)
tece se na 12 km. to je pa to
ce ne bo nobene korenjakinje, lahko z nama tece tut ksn ne prevec kondicijsko pripravljen matiCAR..
Uporabniški avatar
Angel Ann
Ime in priimek: ana, lj

naslednjo soboto 12. maja. z ano ze pridno trenirava, [smilie=to funny.gif], tko da ne sme biti prepocasna:)
tece se na 12 km. to je pa to
ce ne bo nobene korenjakinje, lahko z nama tece tut ksn ne prevec kondicijsko pripravljen matiCAR..
altius, CITIUS, fortius..
Marinka
Ime in priimek: Marinka Simec Romih

Ej, potem se bomo pa srečali nekje na startu v vasih domacih logih. Pa na cilju tudi, na piru obvezno! Tecem v trojki VRNITEV ODPISANIH :shock: , tako da se kmalu vidimo tudi v kakšnem plezališču.
Uporabniški avatar
Angel Ann
Ime in priimek: ana, lj

no super... vidl se bomo pa vrjetn res sam na startu in v cilju. lahko ze kr pivo za nas tri narocis, ker boste mel vrjetn precej prednosti pred nami:)
altius, CITIUS, fortius..
Marinka
Ime in priimek: Marinka Simec Romih

No, vseeno upam, da preživimo te trojke, ker so klanci res hudi. Lani sem skoraj dušo spustila, ker sem pametna kot sem, prvič šla po trasi ravno na tekmovanju. Se je razumljivo vlekla kot čreva. Letos smo šli trikrat povadit, ampak se mi je vsakič posebej zdelo nekako razvlečeno, čeprav smo bili še kar hitri. Računamo pa na čas (v primeru suhega vremena) tam okrog 1.09.

Upam, da bo Pločnik že delal, tam se lahko najlaže ujamemo (vidimo) za pir. Sicer pa velja mobi 041 621 304

Lepo tecite!
Marinka
Odgovori