naslednjo soboto 12. maja. z ano ze pridno trenirava, [smilie=to funny.gif] tko da ne sme biti prepocasna:)
tece se na 12 km. to je pa to
ce ne bo nobene korenjakinje, lahko z nama tece tut ksn ne prevec kondicijsko pripravljen matiCAR..
isce se tretja sotekacica za tek trojk
naslednjo soboto 12. maja. z ano ze pridno trenirava, [smilie=to funny.gif], tko da ne sme biti prepocasna:)
ce ne bo nobene korenjakinje, lahko z nama tece tut ksn ne prevec kondicijsko pripravljen matiCAR..
altius, CITIUS, fortius..
No, vseeno upam, da preživimo te trojke, ker so klanci res hudi. Lani sem skoraj dušo spustila, ker sem pametna kot sem, prvič šla po trasi ravno na tekmovanju. Se je razumljivo vlekla kot čreva. Letos smo šli trikrat povadit, ampak se mi je vsakič posebej zdelo nekako razvlečeno, čeprav smo bili še kar hitri. Računamo pa na čas (v primeru suhega vremena) tam okrog 1.09.
Upam, da bo Pločnik že delal, tam se lahko najlaže ujamemo (vidimo) za pir. Sicer pa velja mobi 041 621 304
Lepo tecite!
Marinka
Upam, da bo Pločnik že delal, tam se lahko najlaže ujamemo (vidimo) za pir. Sicer pa velja mobi 041 621 304
Lepo tecite!
Marinka