VIPAVA

Če iščeš soplezalca, popotnika, idr...
Odgovori
Uporabniški avatar
Stef
Ime in priimek: ?tefan Wraber, okolica Orto bara

Me zanima, ?e je kdo plezal v Vipavi v zadnjem ?asu (=manj od enega leta), bolj konkretno sektor pikapolonica. Organiziram izlet cca. 15-ih otrok in me zanima, ce ima kdo direktno informacijo glede skale in opremljenosti smeri.

Hvala!
takle mamo, ce je vojna, je vojna za vse...
Gost

Ojla!

Smo bli dol prej?nji vikend, smerce so lu?tne, ampak kar konkretne, dobro opremljene (nekatere imajo poleg starih plo??ic ?e nove svedre), sektor letos ?e ni bil dosti plezan, tako da z vrha rado kej prileti dol - obvezne ?elade! Od prej?njega tedna so dostopi do sektorjev tudi ozna?eni s tablami. Priporo?am :)

Fajn plezi!

Sa?a
Gost

Neki pa pozabla: skrajni desni smerki nimata vponk na ?tantu, se je treba prevezat!
Uporabniški avatar
Rado
Ime in priimek: Rado

?e to opozorilo:

V grmovju pod tem sektorjem (verjetno pa v celem plezali??u) se pogosto zadr?ujejo modrasi! Zato naj mulci ?im manj ?arijo po grmovju.

LP
Rado
Uporabniški avatar
Ivan
Ime in priimek: Ivan Pepelnjak, Zaplana
Kontakt:

Stare smeri so tak?ne kot so bile, jaz navadno za otroke poleg ?tanta vpnem ?e eno mati?arko v gurtno na verigo (tista vponka na ?tantu je pogosto ?isto rjava), ?e sem paranoi?en pa isto ?e na zadnjem svedru, potem pa lahko tri dni gor in dol motovilijo na top-rope.

Poleg starih smeri je ?e cel kup (resda kratkih) novih, zelo lahkih, zgledno navrtanih, na vrhu za prevezati. Ker so pod starimi, je ?elada obvezna (pa tudi druga?e s ?tirk rado kaj dol leti).

?e rabi? kaj ve? informacij, po?lji PM (pa predvsem povej kako te?ke stvari naj bi mule in mulci lezli).
Odgovori