SPLETNO VNAŠANJE VZPONOV

Uporabne novice in obvestila zanj in zanjo.
Odgovori
bednik
Ime in priimek: rok_blagus

Pozdravljeni!

Leto je naokoli in čas je, da zberemo sezname vaših vzponov. Stvar smo končno uspeli postaviti v spletni obliki, tako, da lahko letos prvič vzpone vpišete kar preko spletnega obrazca (sedaj edini možen način!).

Postopek:

Na strani plezanje.net v razdelku Moj.plezanje.net kliknete na Moj ferajn in se registrirate. Potem, ko vas jaz ali pa Jani potrdiva za člana spletnega AO Ljubljana-Matica, lahko v pripravljene spletne obrazce vnesete svoje vzpone. V kolikor bo kakšna težava se lahko obrnete name ali pa na Janija.

Zbiranje vzponov in statistična obdelava le-teh je že dolgo tradicija našega odseka. Od vsakega člana odseka (tako športni plezalci kot alpinisti in tudi tečajniki) se pričakuje, da na koncu leta odda seznam vzponov, kar je pogoj za vračilo sredstev za vrhunske vzpone, prejmanje povračil stroškov pri izletih šol, udeležbo na stenah AO in še in še.

Bodite pridni in vnesite vzpone! Časa za vnos lanskih (2009) vzponov imate do 10.2.2010. Vzpone za leto 2010 vnašajte sproti in si priborite mesto v rubriki vzpon meseca!

lp,
vaš Načelnik
Kralj Matjaz
Ime in priimek: Matjaz Jeran, Radovlca

Plačam pivo za vsak vzpon, ki mi ga bo nekdo vnesel.
Precej zamudno je vnašanje smeri...

A popusta za lanske vzpone se ne da dobit v papirnati obliki :P
Že za 2009 je treba vnest v www.plezanje.net?
pleskar
Ime in priimek: Kristian, MB

Nisem zadovoljen - turnih smukov se ne da vnest ali pa vzponov v Angliji in Walesu, ker ni teh držav na voljo.
bednik
Ime in priimek: rok_blagus

Pozdravljeni!
Težavo, ki jo je javil Pleskar smo že odpravili. Če ste (boste) plezali še v kakšni državi, ki ni navedena, sporočite in jo bomo dodali.

Vse ostale težave lahko javite tukaj in jih bomo skupaj poizkušali odpraviti.

Lepo pozdravljeni!
nejka
Ime in priimek: ljubljana, neja malis

... in turni smuki?

zelo cenm Ivanov trud, da je naredu tole aplikacijo in vem, da je tako vnašanje vzponov velik bolj "prijazno"... upam, da se bojo tut turni/alpinistični smuki zrihtal.

lpn
Uporabniški avatar
Ivan
Ime in priimek: Ivan Pepelnjak, Zaplana
Kontakt:

@Nejka: Seveda se bodo zrihtal. Saj veš, da delam na tem ;)
Odgovori