Pluj in plezaj 2006

Če iščeš soplezalca, popotnika, idr...
Odgovori
mogvaj
Ime in priimek: Maja Belimezov

Kdaj: 23.9. - 30.9.

Kje: Trogir, Omi?, Brela, Hvar (2x), Bra?

Cena: 260? (vklju?uje spanje in polpenzion ter vo?njo od plezali??a do plezali??a)

Kdo: 30 plezalcev iz razli?nih klubov/odsekov

Za kaj se sploh gre: Z avtomobili se pripeljemo do Trogirja, kjer se vkrcamo na barko z imenom Bodul. Nato se teden dni vozakamo od plezali??a do plezali??a po Dalmaciji. Spi, je in ?ura se na barki, vse ostalo se dogaja preko dneva v plezali??ih, pla?ah, kafi?ih...po ?elji pa?. S seboj se lahko vzame tudi kolesa, rolerje... ker blazinice na prstih ponavadi po parih dneh celodnevne plezarije za?nejo protestirat. Poleg tega bo voda ?e vedno dovolj topla za kopanje...
30.9. pridemo spet nazaj v izhodi??e-Trogir in se odpeljemo domov.

Jaz sem bila lani na tem plezalskem kri?arjenju in bilo je res zakon! Letos grem spet, ker mi je v?e? to, da se vsak dan zbudi? nekje sredi morja in ve?, da se pelje? plezat in da ima? cel dan ?asa za afnanje v steni. ?e ti postane prevro?e, se gre? pa skopat v morje. Vglavnem, skos se neki dogaja, veliko je za videt. Sploh tiste stene na Hvaru so naravnost neverjetne!
Lahko gre? pa tudi po svoje malo naokoli, fiksna sta samo zajtrk in ve?erja ter seveda odhod ladje.

Prosta so ?e 4 mesta.

Vabljeni!

Prijave zbira Zlato na 041/704-571.
Odgovori