Vsi, ki bi želeli biti registrirani pri Komisiji za Alpinizem (KA) do konca naslednjega tedna oddajte vzpone opravljene v letu 2010 na strani www.plezanje.net. Odsek bo registrial vse člane, ki bodo imeli na strani zabeleženih vsaj 10 alpinističnih vzponov. KA z letošnjim letom (končno) ukinja kartončke, tako da stare lahko vržete proč.
Članarina za registracijo za 2011 znaša 4 EUR. Denar bomo pobirali vsak četrtek na odseku, začnemo že danes. Z zbiranjem denarja nehamo konec meseca, zato pohitite. Denar bo zbirala Eva Grosek.
Registracija pri KA je pogoj za udeležbo na katerikoli akciji KA (vzgojno/izobraževalne akcije, mednarodna srečanja, kategorizacija, odprave,...), zato je registracija nujna tudi za vse pripravnike in tečajnike AŠ.
Vsak član, ki bo regitriran v letu 2011 bo dobil tudi zbornik Slovenski Alpinizem.
Lepo pozdravljeni,
vaš Načelnik
Registracija pri KA!
Vsi, ki bi se radi registrirali pri KA, pa tega še niste storili:
danes je zadnja priložnost, da na ferajn prinesete 4€. Mene najverjetneje ne bo, bo pa denar namesto mene pobirala Ana R. Pocukajte jo za rokav!
Ana bo prišla do desete zvečer, če boste že prej šli, pa pustite denar tistim, ki jim eno pivo ne poteši žeje.
[smilie=hi ya!.gif]
danes je zadnja priložnost, da na ferajn prinesete 4€. Mene najverjetneje ne bo, bo pa denar namesto mene pobirala Ana R. Pocukajte jo za rokav!
Ana bo prišla do desete zvečer, če boste že prej šli, pa pustite denar tistim, ki jim eno pivo ne poteši žeje.
[smilie=hi ya!.gif]
... da začutim, da živim...