Prva polfinalna tekma, iz Rabensteina.

Slap v okolici Campitella

Ker je bilo še dovolj časa in lep dan, slapovi pa v dolini večinoma niso bili narejeni, sva se zapeljala višje na Sass Pordoi.

Da se nisva čisto zapustila sva se en dan odločila mal plezat. Šla sva toolat v Campitello, jama, ki je znana po sveči - če je narejena. Na žalost ni bila prav v celoti narejena, ampak za dobre pač to ni ovira (jaz se je nisem pritikala).

Naslednji dan sva se odpravila v sotesko Sottoguda, rajon za ljubitelje slapov...

svečkasta VI

Kdaj je bilo treba preskočiti reko in se zapičiti v led, če si hotel plezat in se ob tem ne bi rad kopal.

No, približala se je naslednja tekma sv.pokala v Champagnyju. Tudi tokrat se mi je uspelo uvrstiti v pofinale. (za kaj več bo treba še mal več žgančkov pojest pa še nekaj izkušenj dobit).
Ker je bilo v Chamonixu mrrrrzlo in vetrovno in je zapadlo precej snega sva se odločila, da zavijeva v Cogne.
Šla sva pogledat kako se ima kaj mojster Jedi (Jedi Master M11)

Janez je oba težja raztežaja zlezel na pogled

jaz pa sem pripuzala za njim

V lažjem cugu je pa pod silno močjo popustil hook in tako je šel Onsight v maloro.

Ker je bila narejena še sveča višje gor, sva ji šla rečt živjo..ampak ni bila najbolj gostoljubna sveča, natočila nama je le pol kozarca in tako je bilo to mixanje namesto svečkanja.

Zadnji dan, sosednji slapovi zraven Jedi Masterja. Še ena V zame

.To je to.
[Mislim da si s tole objavo zaslužim kakšen klin, Ana..? =D]