Utrinek Lednega Tripa.

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
meri
Ime in priimek: Ljubljana

S Kranjskim Janezom sva se odpravila na pot, mal tekmovat pa mal v led. Naplezala sva se, imela sva sonce in luno in mraz. Kaj bi človek še rad!?

Prva polfinalna tekma, iz Rabensteina.
Slika

Slap v okolici Campitella
Slika

Slika

Slika

Ker je bilo še dovolj časa in lep dan, slapovi pa v dolini večinoma niso bili narejeni, sva se zapeljala višje na Sass Pordoi.
Slika

Slika

Slika

Slika

Da se nisva čisto zapustila sva se en dan odločila mal plezat. Šla sva toolat v Campitello, jama, ki je znana po sveči - če je narejena. Na žalost ni bila prav v celoti narejena, ampak za dobre pač to ni ovira (jaz se je nisem pritikala).
Slika

Slika

Slika

Slika

Naslednji dan sva se odpravila v sotesko Sottoguda, rajon za ljubitelje slapov...
Slika

Slika

svečkasta VI
Slika

Kdaj je bilo treba preskočiti reko in se zapičiti v led, če si hotel plezat in se ob tem ne bi rad kopal.
Slika

No, približala se je naslednja tekma sv.pokala v Champagnyju. Tudi tokrat se mi je uspelo uvrstiti v pofinale. (za kaj več bo treba še mal več žgančkov pojest pa še nekaj izkušenj dobit).
Slika

Ker je bilo v Chamonixu mrrrrzlo in vetrovno in je zapadlo precej snega sva se odločila, da zavijeva v Cogne.

Šla sva pogledat kako se ima kaj mojster Jedi (Jedi Master M11)
Slika

Janez je oba težja raztežaja zlezel na pogled
Slika

jaz pa sem pripuzala za njim
Slika

V lažjem cugu je pa pod silno močjo popustil hook in tako je šel Onsight v maloro.
Slika

Ker je bila narejena še sveča višje gor, sva ji šla rečt živjo..ampak ni bila najbolj gostoljubna sveča, natočila nama je le pol kozarca in tako je bilo to mixanje namesto svečkanja.
Slika

Slika

Zadnji dan, sosednji slapovi zraven Jedi Masterja. Še ena V zame
Slika

Slika

Slika.

To je to.

[Mislim da si s tole objavo zaslužim kakšen klin, Ana..? =D]
meri
nejka
Ime in priimek: ljubljana, neja malis

Definitivno!! :wink:
un
Ime in priimek: griljo

En set klinov!
Hey Joe
Ime in priimek: Janez Marinčič

"En set ta bul lednih šraufou"!
Kakšne strmine, in katera serija, Meri!
Ampak Janezi smo pa vsi kar v redu (a ne Đoni?)
meri
Ime in priimek: Ljubljana

jah, niste švoh, dobesedno ;)
meri
Odgovori