Travnik, Ašenbrener
Včeraj sva šla z Nedo plezat v Travnik. Cilj je bil sicer Zajeda Travnika, vendar se nama ni ljubilo še pol ure prečit po skrotju pod steno, zato sva zavila v Ašenbrenerja (VI, 800m). Jaz sem obe varianti te smeri preplezal že pred leti in se mi je zdela strašno lepa. Zgleda, da sem bi takrat zelo vplezan v domačem šodru, včeraj sem v nekaterih raztežajih prav pisano gledal. Sploh v izstopnem iz bunkerja, ko sem poletel s fapo v roki. Naslednji polet je bil bolj prijeten - na vrhu sem razgrnil padalo po 15 minutah pristal v Planici. Neda je še dobro uro sestopala peš, da ni bilo prehude zamere, sem ji vsaj odpeljal vso alpinistično kramo.
Torej včeraj tut v Travniku gužvasto in "Babna-like" scena? 
Mislš baterije? 
"Fall (to) /v./ AKA free-solo rappel. A dynamic retreat from a climb. Note: it is never the fall that kills — it's the sudden stop at the end."
Vreme/maček ni nikoli tako slabo/hud da se ne bi dalo plezat, je pa hitro dovolj slabo/hud da se ti ne da.
Vreme/maček ni nikoli tako slabo/hud da se ne bi dalo plezat, je pa hitro dovolj slabo/hud da se ti ne da.