Izlet NA?05 - Martuljkova skupina

Obvestila in objave šol.
Gost

Cenzura naj tam kar ostane! Sicer pa, ve?, jaz tudi nisem ravno ?lovek, ki bi s seboj nosil ?epke za u?esa. A se pol vidmo, al mi ho?e? re?t, da ni ve? placa zame v ?umnati?
Gost

Ops, oprosti, podpis manjka-Ivana :D
Gost

OOps, pa si ?e mene spomnla na podpis pod tistimi skavti

Mal so me zbodl osnovno?olski prijemi na alpinistih, ki naj bi bli ?e po definiciji zrele osebnosti (a ne, Magi?)
In ?e re?e? fuku fuk in ?nopcu ?nopc, verjetn po nepotrebnem kli?e? hudi?a...

Dejan
Uporabniški avatar
zMaja
Ime in priimek: Maja Starc

Dragi sote?ajci.

Zavedam se, da se na NA? pod vodstvom na?ega Profesorja zahtevajo ?tevilne vrline - psihofizi?ne, moralne, intelektualne, mo?na volja (da se vzdr?imo tistih substanc), trdno znanje...

Bojim pa se, da se kot sicer zelo ambiciozna, vedo?eljna in delavna oseba, na izlet ne bom uspela popolnoma pripraviti in zadovoljiti prav vsem zgornjim kriterijem, zato bi v zameno za zgodbe o juna?tvih in lokalnih geolo?kih posebnostih ipd. ponudila ekskluzivno reporta?o o martinovi goski, predavanje o helikoptrskem re?evanju in se pustila masirati. :lol:
ortic

Zdej pa res ze mal prevec nakladate!!!!! :shock:
Uporabniški avatar
WildRose
Ime in priimek: Saša Bobič

A mi lahko prosim kdo pove kolk je hoje do krnice pod srcem?

Miheli? prav 2 ure, Magi 1,5 od pred tazadnga ovinka, od tazadnga pa manj... jaz sem pa nazadnje ko sem ?la gor pozabila na uro gledat :(

Aja, pa ?e to: a gre kdo gor v nedeljo zjutraj?
Kako naj pogledam resnici v oči, ko pa prasica vedno miži!
Uporabniški avatar
merman
Ime in priimek: matevž jerman

mene pa zanima ako se je kdo namenil osvojiti bivak pod spikom v poznih urah sobotnega popoldneva(odhod iz ljubljane po cetrti uri), ?e taki kandidati obstajajo naj se javijo da se bomo grupno zgublal po hosti pod ?pikom!
pridni bodite pa mamo ubogajte
pučas pa z´andahtjo!
Uporabniški avatar
merman
Ime in priimek: matevž jerman

mene pa zanima ako se je kdo namenil osvojiti bivak pod spikom v poznih urah sobotnega popoldneva(odhod iz ljubljane po cetrti uri), ?e taki kandidati obstajajo naj se javijo da se bomo grupno zgublal po hosti pod ?pikom!
lahko me tut pokli?ete na 041 974154
pridni bodite pa mamo ubogajte
pučas pa z´andahtjo!
Uporabniški avatar
abalakov
Ime in priimek: KRANJ - ?ajn Miha

Sa?a, do bivaka je 1.30 h, ?e mal hitrej stop? pa ?e manj. Samo mal mor? pazit da ne zgre?i? odcepa za ?pik, ?e ne gre? proti bivaku za Akom.

Druga? pa gremo v soboto popoldne ?e Klemen, jaz, Maja pa Anja. Gre se mal ?ez 15.00 iz Lj.

Moj tel: 041/ 78-10-10
Uporabniški avatar
Magajver
Ime in priimek: Magi

Pa ?e to!

S seboj vzemite po 1 cepin, opozarjam tudi na ustrezno obutev, pa ne me prosim spra?evat kaj je to. Dereze niso potrebne.

Ne vem zakaj tolk nakladanja in panike o denimo geolo?ki zgradbi Martulj?ke skupine. To vam pi?e v vsakem planinskem in alpinisti?nem vodniku, v?asih pa zadostuje, ?e samo potipate skalo.

lep pozdrav
Odgovori