Kotovo sedlo

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
javoršek
Ime in priimek: lj

Z Anžetom, v najbolj hladno dolino, v kateri pa so danes zelo "kurili".Pri povratku v Tamar ob enih je bilo 14 st. C......, vreme pretoplo za vau smučarijo, se pa je dalo na nekaterih delih (bolj strmih) lepo vijugati.Sneg je bil v globino moker, pa zelo težek, je pa novega pol metra.Očitno se bo v parih dneh tudi v senčnih dolinah predelal, potem pa če ne bo novih padavin...spomladanska smučarija že februarja.

https://picasaweb.google.com/1091719430 ... ovoSedlo02#
Džoni
Uporabniški avatar
mitkos
Ime in priimek: Mitja Smrekar Postojna
Kontakt:

Kdaj sta šla pa gor? A smo se srečali? Midva z Izijem sva do koče v Tamarju prišla ob 9:40...
Sports do not build character. They reveal it.
Pain is Temporary, Quitting is Forever! L.A.
https://picasaweb.google.com/100065482813023695369
javoršek

midva pri koči ob osmih, pa na K.sedlu opoldne, če sta šla naprej od bajte smo se ziher srečal....
Džoni
Uporabniški avatar
Izi
Ime in priimek: Brezovica

Z Mitjem sva bila danes ob 7. zjutraj že na vrhu Jalovca. Vidva z Anžetom, pa sta v petek šla smučat v Tamar, če se ne motim? :?
Izi
javoršek

ja seveda, midva sva bila včeraj (petek), a sta imela dilce?
Džoni
Uporabniški avatar
Izi
Ime in priimek: Brezovica

Mitja je bil peš, jaz pa sem imel ta kratke smučke s seboj. Smučal sem z vrha Jalovčevega ozebnika,:) vendar sem začetek ozebnika (50 višinskih m), kjer je bil trd sneg (zgornjo mehko plast je odplazilo nižje v ozebnik) po večine oddrsal,:shock: kar pomeni, da ga nisem presmučal? :?

Glede na južni sneg v ozebniku, predvidevam da bodo ob ohladitvi in sledečem sveže zapadlem snegu šele nastopile prave idealne spomladanske razmere za smučanje. Potem pa ponovi vajo. Vaja dela mojstra, mojster pa... 8) :lol:
Zadnjič spremenil Izi, dne 26 Feb 2012, 11:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Izi
javoršek

ja itak,je vseen treba imet mal daljši robnik, da se ga smuča če je trdo, je pa že peš it iz Planice v takih "mehkih" razmerah vse hvale vredno.
Džoni
Odgovori