Zajezera

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
aname

Včeraj smo šli plezat v Zajezera, ena naveza (Knop,Manca in Luka) ter druga naveza mi2.
Matevž in jaz sva splezala La bella Furlana, Matevž v vodstvu jaz kot druga. Led je bil kar dober, lahko bi se pa delalo malo manj talerjev in tudi krhke svečke bi M. povzročalo malo manj psihoze (menda). Kljub lenobnemu začetku celotne odprave :? smo se vsak po svoje sklepčno imeli SUPER. :D
Itak da sta sledila pica pa pir ...... :D

Slike ma Matevž v MB
Kaj so pa uni lezl pa nej kr sami napišejo :wink:
juhej, kaj pa zdej?
Uporabniški avatar
merman
Ime in priimek: matevž jerman

Evo slike:
bil je mrzel snežen dan
Slika
ko sva zlezla
Slika
(tu sem se ravno odločil za svečke namesto tuširanja, bad choice)
Slika
ta prečudoviti slap
Slika
pučas pa z´andahtjo!
zaspanka
Ime in priimek: Manca, Jesenice

Mi (Jernej, Luka in jaz) smo pa nedokumentirano lezli desno od teh dveh uživačev. Mali Nabojs meri 220 m, premore 6 raztežajev (dva hodalna in štiri pikajoče), nekaj talarjev, nekaj vode, malo snega, urejena sidrišča (en abalakov), lepe razglede, štiri spuste po vrvi... in se ponosno postavlja z WI 4+ menda :wink: Malo je letelo na nas od zgoraj (dve navezi pred nami sta z desne prečili v 'naš' slap in nas kaznovali za počasnost na dostopu), seveda pa smo tudi sami sebe malo zasipali :roll: Midva z Lukom sva se pustila topičarit, Jernej pa je zavzeto osvajal štante. Kljub parkratnemu nohtanju v roke je bilo fajn, fajn :D

Ja, glede na vzdušje v avtu ob prihodu je bil unglaublih uan hel of a grejt dej :P

Proge za laufat tam okoli so pa itak za sprobat :wink:
Na juriš! :P
Uporabniški avatar
Spasiba

schön
Myspacebuttonisbroken
Odgovori