MM, Smer po kaminih

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
MatevzK
Ime in priimek: Kastrin
Kontakt:

Po opravljenem zimskem vzponu je hotela Marinka omenjeno smer pošlatat še poleti. Prvotni plan, da z Manco s sabo vzameta še eno tečajniško dušo, se je na koncu spremenil v dve navezi; M&M in pa midva z Lauro.

Vsi na kupu smo bli samo na vstopu, potem pa sva Manco/Marinko ujela samo še na prvem oz. drugem štantu.

Slika

Slika
Laura je nameravala stvari zabelit že takoj po prvih metrih :)

Punci sta začeli finiširat že na polovici smeri, midva pa bolj kot ne lagano naprej.

Slika
Ključni kamin mi je bil že na pogled totalno musav. Rajši sem zavil desno čez skok (tam gre verjetno zimska varianta???), kar pa se je na koncu izkazalo za še večji drek. No ja, mal tehničarjenja in je blo tut to mesto mimo.

Slika
Nad votlino pa še zadnji kamin, ki te popelje v nebo in poskrbi, da pozabiš bedna mesta za sabo.

Slika
To ti je kamin, kjer lahko vriskaš od veselja in uživanja 8)

Za "popestritev" dneva smo pred enim detajlom najdli berglo, enkrat vmes sem med umikanjem pred kamni na bližnji skali skoraj opravil natur harakiri, drugače smo se pa imeli ves čas prav fino.

Za aklimatizacijo je sledila še obvezna osvežitev na Gozdu, potem pa nazaj v razbeljeno betonsko džunglo.
KatjaR
Ime in priimek: Katja Rostohar

Čestitke

A ste našel mojo jebico? (Nekje na vrhu zadnjega kaminia - v šodru?)
sam gor
zaspanka
Ime in priimek: Manca, Jesenice

Nismo našli jebice, čeprav smo jo (malo) iskali :( Smo pa našli berglo, kot je že Matevž omenil... :? Precej bizaren občutek :roll:

Na kline nismo bili pozorni in nismo iskali takega s tvojim podpisom. Predlagam, da greš lezt Kaminsko - razen 'odurnega' (težko lepše opišem :wink: ) kamina je prav lepa smer, pa pobereš, kar je tvojega :P ...

Uživaj-te!

:P
Na juriš! :P
KatjaR
Ime in priimek: Katja Rostohar

Sem jo imela v mislih ... a se Nini ni ljubiti basat u kamine.
sam gor
Odgovori