Hornova smer, SV raz v Visoki Beli špici, Kranjska poč

Herojske zgodbe z gora in gostiln.
Odgovori
nejka
Ime in priimek: ljubljana, neja malis

da poravnam še svoj dolg preteklih plezarij :roll:

prejšnji teden sva z Matevžem plezala v Jalovcu Hornovo smer. Lepa smerka, vmes nekej šodra, potem pa spet lepa plezarija do konca. Izstopiš skozi okno :wink: noro :) potem še ksna urca do vrha in nato dooooolg sestop čez Kotovo sedlo v dolino. Vmes pa sanjaš o snegu in razmišljaš, kako je pozimi luštno :P

v soboto sem izpolnila obljubo, ki sem jo dala Žigi, ki kuha na Križkih podih ... najlepša hvala Samotu za sobotni prevoz v Vrata :!: ... sladoled je v kočo prišel v ledeno-trdnem stanju :roll: :wink:

v nedeljo pa sm s ČAO-ti odšla v Bele vode. Lezl smo SV raz. Zlo lepa smerka. Družbo so nam delal tut svizci in dva gamsa :) Smo bili presenečeni nad neobleganjem prelepe dolinice.

SV raz Visoke Bele Špice
Slika

ženska naveza:
Slika
foto: Jemček

Ta teden pa sva z Ivano šli v NŠG. Prvotni načrt, Severni raz v MM, se je kmalu spremenil, ko sva še pod NŠG zagledali navezo v vstopu. Zato sva zavili v Kranjsko poč. Smer je lepa. Večino smeri je bila kar konkretno mokra. Poč pa še toliko bolj :roll:, amapk se je dalo.

še slikce :)

Prisank s Škrlatico v ozadnju
Slika

prvi raztežaj
Slika

mi2
Slika

to je to :) zdej pa v nov vikend!
nejka
Ime in priimek: ljubljana, neja malis

in še prekrasne fotke z Jalovca iz pod rok Matevža :wink:

drugi raztežaj
Slika

Slika

lepo, da skor dol padš :)
Slika

okno
Slika

vrh
Slika

zato!
Slika

tole si pa zaslužva kline :) mojstrsko delo je sicer Matevževo, amapk en jih more prpopat gor :D
Uporabniški avatar
Izi
Ime in priimek: Brezovica

Čestitam za vse vzpone, bojim pa se, da ne bo dovolj klinov za vse, ki ste plezali v zadnjih dneh in to tudi objavili na forumu.

Velja pravilo, kdor prvi pride prvi melje, zato glejte, da pridete v četrtek čim prej na pivo. :)
Izi
Odgovori