AŠ 2013/2014 - jesen

Obvestila in objave šol.
Odgovori
Uporabniški avatar
Spasiba
Prispevkov: 690
Pridružen: 09 Apr 2005, 15:01

Dragi tečajniki in tečajnice, ker je do prvega snega še daleč (takrat se začne zimski del AŠ!), bo ferajn v jeseni organiziral nekaj plezalno-družabnih dogodkov:12.-13. oktober: Plezalni vikend v plezališču Kotečnik. Neformalno športno plezanje v plezališču v soboto in nedeljo. Spi se na kmetiji Tratnik, možno je kampiranje oz. spanje ''na seniku''.

1.-3. november: Podaljšan vikend v Paklenici. Izkoristili bomo dela prost dan in šli še malo na morje. Dobimo se na tradicionalni lokaciji v kampu Aniča kuk.

7. december: Sprejem! Letos bomo med alpiniste spet pospremili nekaj pripravnic (+ enega pripravnika). Udeležba na lastno odgovornost. Lokacija še ni znana.


O vseh dogodkih bodo pravočasno objavljene detajlne informacije. Vabljeni ste na vse v čim večjem številu. Nekaj se šušlja, da se bo v decembru pričelo tudi Kino Oko!Kaj vam jaz nudim ... :roll:
Myspacebuttonisbroken
Uporabniški avatar
merman
Prispevkov: 464
Pridružen: 10 Mar 2005, 10:08
Ime in priimek: matevž jerman

Komi že čakam tale prvi november in PAKLOOOOO po stotih letih.
Ker je 31.10. že praznik bi blo fajn da odrinemo že takrat, a?
pučas pa z´andahtjo!
Uporabniški avatar
Spasiba
Prispevkov: 690
Pridružen: 09 Apr 2005, 15:01

Dragi tečajci, kot sem slišal vas bo kar ena dobra bera prišla v Paklenico.

Dobr dobr.

Upam da ste že zmenjeni po navezah ter da imate vso potrebno opremo. Če komu še kaj manjka (štrik, kompleti, pamet, ...) naj me pokliče da priskrbim.


Se vidimo
Myspacebuttonisbroken
Odgovori