TABOR TRENTA 2022

Uporabne novice in obvestila zanj in zanjo.
Odgovori
Šlosar
Prispevkov: 2
Pridružen: 07 Feb 2019, 08:38
Ime in priimek: Matija gostiša

                             Pozdravljeni vsi matičarji in matičarke!
 Kot vsako leto imamo tudi letos za praznik dan državnosti, 25. 6., glavni poletni dogodek Ferajna, katerega udeležba je nujno zlo. Koledar nam letos sicer ni najbolj naklonjen, saj je praznik na soboto, tako da se bo tabor odvijal po sledečem scenariju.

 V petek 24. 6., je možen prihod na kraj dogajanja, in sicer v Trento pri pokopališču (Taborni prostor "Pri Mlinu", Bovec, 5230), nekateri ste bili na tej lokaciji že lansko leto. Ta dan oziroma večer je predvsem namenjen privajanju na gorski zrak ter možno povpraševanje inštruktorjev, če bo kateri že prisoten, za zadnje napotke ali informacije za izpite (podkupnin ni :)  ).
Na ta dan bomo postavili šotor za druženje.

V soboto, 25. 6, bodo potekali izpiti. Dobili se bomo pred Kočo na gozdu ob 7:15. To pomeni, da morate biti vsi, ki boste opravljali izpite, ob tej uri že pripravljeni za odhod. Priporočam vam, da pridete vsaj 15 minut prej in se primerno obujete in oblečete ter vzamete vso potrebno opremo. Ob 7:30 je odhod in ne zbor! Izpiti bodo trajali predvidoma do 14:30, potem se odpravimo na zasluženo pivo.

Ko pridemo v kamp, bodo potekale sledeče aktivnosti:
-tekmovanje v nogometu:  ekipa inštruktorjev, ekipa tečajnikov, ekipa starejših pripravnikov ali bodočih starejših pripravnikov,
-tekmovanje v badmintonu po enakem kopitu.Imate nalogo, da sestavite ekipe.

Kazen za nesodelovanje ene ekipe je sledeča: pečenje mesa, izdelava taborniškega ognja, priprava zelenjave, postavitev klopi.
Sledila bo večerja ob 19:30. Če ima kdo posebne prehranske želje ali zahteve, naj to zabeleži v tabelo spodaj. Poleg tega vsi prinesite s seboj svoj pribor in kozarce, da zmanjšamo količino plastičnih odpadkov.
Po večerji si bomo privoščili kakšno pivo, šilce žganice ali glaž vina. Zraven nas bo spremljal DJ-kdorčerola, ki nas spremlja že več generacij in zabava do jutranjih ur. Za ozvočenje ter osvetljavo bo poskrbel skuštran štromar, da zagotovo ne bo strahu tišine.

V nedeljo, 26. 6., bo kamp izgledal nekako kot leta 1945 v Nagasakiju, vonjave bodo segale 18 kilometrov visoko kot oblak od bombe, verjetno bo ležalo kje kakšno truplo (športno izmučeno) in veliko ostankov… Zato za vse udeležene v razvratu sledi obvezno pospravljanje, da bo na koncu izgledalo, kot da nas ni bilo.V tabelo, priloženo v mailu, se morate vpisati najkasneje do 21. 6. 2022, kasnejše prijave niso mogoče.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing 

Živela Matica!
 
 
Odgovori